Olivier Janiak z programu "Co Za Tydzień" rozmawiał z kucharzem Sebastianem Olmą, który podczas tegorocznej edycji Projektu Plaża przygotowywał pyszne dania z grilla. Zdradził sekrety, które z pewnością ułatwią celebrowanie posiłków na świeżym powietrzu. Kucharz wykorzystał do swoich potraw wybrane produkty marki Sokołów.
Sebastian Olma nie przestaje zaskakiwać imponującymi, a zarazem prostymi przepisami. Podczas Projektu Zima w Wiśle można było spróbować jego francuskich hot-dogów z serem, karmelizowaną cebulką i gruszką z tymiankiem. Smak ocenił sam Olivier Janiak.
Sebastian Olma potrafi usatysfakcjonować każdy brzuch, również ten wege. Tym razem szef kuchni sprostał jednak wyjątkowo wymagającemu wyzwaniu. W Białce Tatrzańskiej dołączył do Projektu Zima, by zaspokoić głód turystów na stoku. Jak prosto i szybko przygotować sycące i rozgrzewające danie wege? Sebastian Olma robi to po mistrzowsku.
Kucharz Sebastian Olma wyczarował pyszne dania, których mogli spróbować pojawiający się tego dnia w miasteczku TVN narciarze. Do przygotowania zdrowych i smacznych potraw wykorzystał produkty marki Sokołów.