Pikantne fragmenty "Kuchennych rewolucji". Zobaczcie filmik

Magda Gessler
"Kuchenne Rewolucje". Magda Gessler
Źródło: x-news
Kolorowy ptak polskiej gastronomii i "niekwestionowany autorytet kulinarny" - Magda Gessler od lat odmienia oblicze restauracji. Jej charyzma i niepodrabialny styl sprawiły, że pokochali ją fani z całej Polski. Jednak to cięty język Magdy Gessler sprawił, że "Kuchenne Rewolucje" od lat cieszą się niesłabnącą popularnością.

Aż trudno uwierzyć, że pierwszy odcinek polskiej wersji "Kuchennych Rewolucji" został wyemitowany 12 lat temu. Dokładnie 6 marca 2010 roku widzowie stacji TVN mogli poznać pierwszych restauratorów, których sytuacja w lokalu była tak tragiczna, że musieli prosić o pomoc. Od samego początku radą służy im Magda Gessler.

Magda Gessler - gorące fragmenty "Kuchennych Rewolucji"

Magda Gessler znana jest z prawdomówności i ciętego języka, za co pokochali ją fani z całej Polski. Odwiedzając restauracje i smakując tamtejszych dań, nie owija w bawełnę. Jasno wyjaśnia widzom, dlaczego flaki są fatalne, a kapusta śmierdzi niczym stare skarpety. Nie raz w programie na ziemię leciały talerze, garnki, a nawet - zasłonki i firany. Restauratorka walczyła z brudem, kiepskim wystrojem oraz ze starymi i źle przechowywanymi produktami. Niejednokrotnie rewolucja nie dotyczyła samego lokalu, lecz zmiany zachodziły również w życiu właścicieli i pracowników.

Wybraliśmy fragmenty "Kuchennych Rewolucji", w których cięty język Magdy Gessler rywalizował z gorącym temperamentem restauratorki. A to wybuchowe połączenie mogło dać jedynie zaskakujące efekty.

007146929_14_400_13273_0002
"Kuchenne Rewolucje". Najlepsze teksty Magdy Gessler
Źródło: TVN

Magda Gessler - kariera

Magda Gessler jest właścicielką kilkunastu restauracji, edukatorką i jedną z najbarwniejszych osobowości telewizyjnych. Restauratorka popularność zdobyła dzięki prowadzeniu show "Kuchenne Rewolucje". Fani pokochali jej bogatą osobowość, nieszablonowy styl bycia i wyjątkowe stylizacje, którymi nieustannie zachwyca. Ojciec Magdy Gessler, Mirosław Ikonowicz, był korespondentem Polskiej Agencji Prasowej, toteż ze względu na charakter wykonywanej pracy rodzina często się przeprowadzała. Restauratorka miała możliwość poznania wielu kuchni i charakterystycznych dla nich smaków. Ze stacją TVN jest związana od 2010 roku i poza "Kuchennymi Rewolucjami" widzowie mogą ją oglądać w show "MasterChef".

Zapraszamy na profil cozatydzien.tvn.pl na FB
Zapraszamy na profil cozatydzien.tvn.pl na FB

Oczy całego świata skierowane są w stronę Ukrainy i nasze również. Redakcja cozatydzien.tvn.pl pisze przede wszystkim o rozrywce, kulturze i show-biznesie, ale trudno przejść obojętnie wobec tego, co dzieje się u naszego sąsiada. Dlatego będziemy pisać o wsparciu, jakie płynie z Polski dla mieszkańców Ukrainy. Najważniejsze informacje znajdziecie TUTAJ.

Przeczytaj też:

podziel się:

Pozostałe wiadomości