Materiał promocyjny

Odkryj nowe doznania z herbatami Lipton. Te wariacje smakowe zaskoczą niejednego smakosza

Zobacz niesamowite wariacje smakowe z herbatami Lipton
Jak co roku podczas Projektu Zima, turyści i sportowcy mogą ogrzać się przy kubku pysznych herbat Lipton. Tym razem teabarista Julian Karewicz opowiedział o wyjątkowych łączeniach smaków herbat Lipton z przyprawami, które na pewno znajdziesz w swojej kuchni. Zobaczcie sami.

Projekt Zima jak co roku zjawia się w najbardziej lubianych przez turystów miejscach, w których ci mogą się ogrzać, zjeść coś dobrego i spędzić miło czas pośród świetnych atrakcji. Tym razem w Szczyrku w południowej Polsce turyści uprawiający sporty zimowe mogli nie tylko podziwiać piękne widoki, ale również zadowolić swoje kubki smakowe.

Tych wariacji smakowych herbat Lipton nie znałeś wcześniej

Przed rozpoczęciem jakiejkolwiek aktywności fizycznej ważne jest, aby dobrze rozpocząć dzień, najlepiej od zdrowego śniadania i czarnej herbaty, która daje nam pobudzenie i energię na cały dzień. Ze świetnym rozwiązaniem przychodzą do nas herbaty Lipton, które trafią w gusta nawet najbardziej wymagającego smakosza.

Julian Karewicz, który jest teabaristą herbat Lipton gościł w Projekcie Zima w Szczyrku, gdzie serwował gościom pyszne wariacje klasycznych herbat. Jak się okazuje, każdy z nas może takie przygotować we własnej kuchni.

- Jesteśmy w Szczyrku, mamy narciarzy, wszyscy piją herbatę. Ilość składników, które możemy dodać do herbaty, jest niemalże nieograniczona. Tak naprawdę wiele zależy od naszych prywatnych preferencji. My na przykład obserwujemy dzisiaj kanonicznego grzańca — maliny, przyprawy korzenne, pomarańcze, ale mamy też nietypowe formaty np. rozmaryn z grejpfrutem i miodem, albo też ciekawą wariację — liść laurowy z cytryną oraz miodem — mówił Julian Karewicz.

Ola Nowak o zaletach picia czarnej herbaty

O zaletach picia czarnej herbaty w ostatnim przystanku Projektu Zima mówiła znana polska influencerka Ola Nowak. Jak sama zaznaczyła, nie wyobraża sobie dnia bez kubka ciepłej herbaty Lipton, która w mroźne dni daje jej energię na dobry start.

- Dla mnie śniadanie to taki naprawdę najważniejszy posiłek w ciągu dnia. Zawsze jem jajko sadzone, awokado, chleb i oczywiście czarna herbata. Szczerze mówiąc, nie lubię dodatków, po prostu piję ją tak naturalnie — zdradziła.

Redakcja cozatydzien.tvn.pl pisze przede wszystkim newsy rozrywkowe, kulturalne i show-biznesowe, ale znaczną częścią naszej codziennej pracy są także cykle i wywiady, które regularnie pojawiają się na stronie. Możecie nas znaleźć również na TikToku, FacebookuInstagramie. Dziękujemy Wam za wspólnie spędzony czas. 

Źródło zdjęcia głównego: cozatydzien.tvn.pl

Materiał promocyjny
podziel się:

Pozostałe wiadomości