Tadeusz Müller szuka pracownika. Jaką pensję oferuje i jakie ma wymagania?

Tadeusz Müller
Tadeusz Müller szuka pracownika
Źródło: MWMEDIA
Tadeusz Müller, znany warszawski restaurator i syn Magdy Gessler, poszukuje pracownika do swojego rozwijającego się gastronomicznego imperium. Zaskakująca jest nie tylko długa lista wymagań, ale również atrakcyjne wynagrodzenie. Czy warto podjąć wyzwanie i dołączyć do jego zespołu? Sprawdźmy, co Tadeusz Müller ma do zaoferowania.

Tadeusz Müller potrzebuje wsparcia w prowadzeniu biznesów, gdyż nie długo będzie w jego życiu zajdą wielkie zmiany. 40-latek wkrótce zostanie ojcem i planuje wybrać się na urlop rodzicielski, dlatego potrzebuje zaufanego pracownika.

Dalsza część artykułu pod materiałem wideo:

"Święta z Gesslerami". Magda Gessler odwiedza rodziny przed świętami
Źródło: "Co za Tydzień"

Tadeusz Müller szuka pracownika

Tadeusz Müller rozpoczął poszukiwania nowego pracownika do swojego gastronomicznego biznesu w mediach społecznościowych. Ta informacja nie mogła umknąć uwadze fanów. Ogłoszenie z ofertą pracy pojawiło się na jednej z popularnych grup na Facebooku. Syn Magdy Gessler wymienił szczegóły tej interesującej oferty.

W obszernym poście, który wzbudził duże zainteresowanie, Tadeusz Müller dokładnie określił, jakie wymagania stawia potencjalnemu kandydatowi i jakie korzyści może on uzyskać, pracując u niego..

Warto zaznaczyć, że ogłoszenie zostało napisane po polsku, ale nie brakuje w nim także angielskich wtrętów. Tadeusz Müller oferuje 1/3 etatu freelancerskiego, z możliwością podpisania umowy o pracę lub umowy zlecenia. Co więcej, pensja wynosi od 3 do 5 tysięcy złotych za projekt, co można uznać za atrakcyjną ofertę.

Teraz przejdźmy do długiej listy wymagań, które przedsiębiorca stawia potencjalnemu pracownikowi. Jak się okazuje, osoba zainteresowana tą ofertą może mieć nawet jakieś nałogi, o ile spełnia pozostałe kryteria.

"Ogarnięcie w kuchni. Ostra zajawka na gastro. Doświadczenie w street food. Rozumienie trendów. Skillsy operacyjno-desktopowe. Trzaskanie prezentacji prezi, xcel itp. Copywriting w miarę jakiś... Pojęcie o business planach. I najważniejsze: kreatywność poparta jakimś doświadczeniem" - wymienił przedsiębiorca.

Czym się zajmuje Tadeusz Müller?

Tadeusz Müller to syn Magdy Gessler. Nie tylko odziedziczył talent i pasję do branży gastronomicznej, ale także osiągnął sukces na własną rękę. Z wykształcenia jest psychologiem klinicznym, jednak zdecydował się na zmianę zawodową kilka lat temu. Teraz jest znanym restauratorem i twórcą restauracji takich jak Aioli, Orzo oraz Banjaluka.

Tadeusz Müller doskonale łączy różnorodne smaki i kompozycje, tworząc dania, które zachwycają gości. Nie bez powodu został wybrany, aby zaprojektować menu restauracji słynnego piłkarza Roberta Lewandowskiego.

Ale to nie wszystko, co Tadeusz Müller ma do zaoferowania. Wraz z Pawłem Barańskim i Łukaszem Strzelczykiem, stworzył innowacyjny catering - dietę pudełkową, która jest "nowoczesna, kreatywna i prozdrowotna".

Jednak sukcesy zawodowe nie są jedynym źródłem radości w życiu Tadeusza Müllera. Kilka miesięcy temu restaurator wziął ślub z Małgorzatą Downar i teraz spodziewają się narodzin dziecka.

Redakcja cozatydzien.tvn.pl pisze przede wszystkim o rozrywce, kulturze i show-biznesie, ale trudno przejść obojętnie wobec tego, co dzieje się u naszego sąsiada. Dlatego będziemy pisać o wsparciu, jakie płynie z Polski dla mieszkańców Ukrainy. Najważniejsze informacje znajdziecie TUTAJ.

Czytaj też:

Autor: Kamila Jamrożek

Źródło zdjęcia głównego: MWMEDIA

podziel się:

Pozostałe wiadomości