Na plaży w Krynicy Morskiej kamery "Co Za Tydzień" ponownie odwiedziły strefę marki Sokołów, w której to kucharz Tomasz Leśniak przygotował apetyczne dania. Tym razem pod lupę wziął produkty pochodzące z linii High Protein. Zobacz przepis na wysokobiałkowe śniadanie — jajka po turecku w nowym wydaniu.
Projekt Plaża odwiedził Dziwnów. Szef kuchni wykorzystując różnorodne składniki, na oczach widzów stworzył niepowtarzalne kompozycje, które burzą stereotypy na temat popularnego street foodu, jakim jest hot dog.
Olivier Janiak z programu "Co Za Tydzień" rozmawiał z kucharzem Sebastianem Olmą, który podczas tegorocznej edycji Projektu Plaża przygotowywał pyszne dania z grilla. Zdradził sekrety, które z pewnością ułatwią celebrowanie posiłków na świeżym powietrzu. Kucharz wykorzystał do swoich potraw wybrane produkty marki Sokołów.
Sokoliki Cup to turniej piłkarski dla dzieci, który od 3 lat organizowany jest przez firmę Sokołów. Finał tegorocznej edycji odbył się na stadionie Legii Warszawy, gdzie młodzi zawodnicy mieli okazję spotkać się z byłymi reprezentantami Polski - Łukaszem Fabiańskim i Łukaszem Piszczkiem. Wydarzenie ma na celu zainspirować dzieci do dalszego rozwoju i podążania za sportowymi marzeniami.
Kuchnia na stoku to prawdziwa sztuka. Szefowie kuchni Sokołów podczas niedawnego Projektu Zima pokazali, jak przygotować zdrowe a przy tym pełne białka danie, które nie tylko zaspokoi głód, a także dostarczy energii na dalsze szaleństwa na nartach i nie tylko. Inspiracje zaczerpnęli z wielu stron świata, nie bojąc się eksperymentować i łączyć różne smaki.
Dla wielu osób dania z grilla są zarezerwowane tylko na letnie pory, jednak ulubione potrawy możecie zrobić wszędzie i o każdej porze roku! Tomasz Leśniak pokazał wyśmienite dania, które każdy z was może przyrządzić w swojej kuchni. Ważne są jednak dobre składniki i jakość mięsa, a to dostaniecie od Sokołowa.
Sebastian Olma nie przestaje zaskakiwać imponującymi, a zarazem prostymi przepisami. Podczas Projektu Zima w Wiśle można było spróbować jego francuskich hot-dogów z serem, karmelizowaną cebulką i gruszką z tymiankiem. Smak ocenił sam Olivier Janiak.
Choć Top of The Top Sopot Festival dobiegł już końca, emocje widzów nie opadają. Wszystko za sprawą nagrań i materiałów, dzięki którym możemy to wyjątkowe, 4-dniowe wydarzenie przeżyć jeszcze raz. Tym razem warto też wspomnieć o tym, jak uwielbiane przez Polaków muzyczne święto organizowane w Operze Leśnej wyglądało od kuchni. A tam, działo się najwięcej.
Choć powoli sezon narciarski dobiega końca, najwytrwalsi fani zimowego szaleństwa wciąż okupują górskie stoki. Aby mieć siłę slalomy, trzeba się odpowiednio przygotować. Piotr Kucharski podkreśla, że przed wyjściem na stok najważniejsze jest śniadanie. Razem z marką Sokołów zaproponował kilka smacznych patentów na porządny posiłek.
Sebastian Olma potrafi usatysfakcjonować każdy brzuch, również ten wege. Tym razem szef kuchni sprostał jednak wyjątkowo wymagającemu wyzwaniu. W Białce Tatrzańskiej dołączył do Projektu Zima, by zaspokoić głód turystów na stoku. Jak prosto i szybko przygotować sycące i rozgrzewające danie wege? Sebastian Olma robi to po mistrzowsku.
Sebastian Olma pojawił się w ostatnim odcinku programu "Co za Tydzień". Szef kuchni razem z Sokołowem gotował w Czarnej Górze dania, dedykowane maluchom. Musicie zobaczyć te przekąski. Nikt im się nie oprze.
Ekipa "Co Za Tydzień" rozmawiała z kucharzem Piotrem Kucharskim. W miasteczku TVN w Szklarskiej Porębie przygotowywał pyszne dania z grilla. Zdradził sekrety, które z pewnością spodobają się rodzicom niejadków. Kucharz wykorzystał do swoich potraw wybrane produkty marki Sokołów.
Olivier Janiak rozmawiał w programie "Co Za Tydzień" z kucharzem Piotrem Kucharskim. W miasteczku TVN w Karpaczu przygotowywał on pyszne dania z grilla, których mogli spróbować narciarze. Kucharz wykorzystał do swoich potraw wybrane produkty marki Sokołów.
Kucharz Sebastian Olma wyczarował pyszne dania, których mogli spróbować pojawiający się tego dnia w miasteczku TVN narciarze. Do przygotowania zdrowych i smacznych potraw wykorzystał produkty marki Sokołów.