Edyta Pazura szczerze o swojej transformacji. "Uczyłam się tego przez wiele lat"

Edyta Pazura
Edyta Pazura o asertywności i planach biznesowych
Źródło: MWMEDIA
Edyta Pazura w mediach społecznościowych rozmawia z internautami o asertywności i kolejnych celach biznesowych, które sobie wyznaczyła. "W końcu nie robię tego, na co zwyczajnie w świecie nie mam ochoty". Żona Cezarego Pazury zamierza otworzyć własną piekarnię?

Edyta Pazura jest ulubienicą internautów. Trudno się dziwić. Żona Cezarego Pazury dzieli się z internautami kulisami swojego życia, porusza ważne i trudne tematy, a także wspiera radami dotyczącymi wychowania dzieci. Ostatnio po raz kolejny zachęciła swoich obserwatorów na Instagramie do dyskusji. Tym razem "na tapetę" wzięła temat świadomego mówienia "nie" i wyznaczania granic.

Edyta Pazura o asertywności

Edyta Pazura za pośrednictwem mediów społecznościowych opowiedziała o swojej drodze do bycia asertywną. Wyjaśniła, jak zmiana w sposobie myślenia i działania wpłynęła na jej życie. Pod postem na swoim profilu na Instagramie wyjaśniła dokładnie, czym dla niej jest asertywność. 

"Dla jednych to podobno sztuka odmawiania, a dla mnie po prostu wyznaczanie jasnych granic, których nie chce, aby ktokolwiek przekraczał. Uczyłam się tego przez wiele lat i nie raz dostałam po tyłku,  ale mogę śmiało napisać, że finalnie ogarnęłam temat. Wyznaczyłam swoje cele, wartości oraz to, czego oczekuję od innych. W końcu nie robię tego, na co zwyczajnie w świecie nie mam ochoty, albo nie zgadza się to z moim widzeniem świata. Nie postępuję też tak, aby się komuś przypodobać. Kiedyś umiałam się naginać, aby innym było dobrze" - napisała.

K EL Dursi, sekrety urody i biustu
Klaudia El Dursi o zabiegach medycyny estetycznej

Edyta Pazura otworzy kolejny własny biznes?

Edyta Pazura dla wielu osób jest wzorem spełnionej zawodowo kobiety. W mediach społecznościowych pojawiła się wzmianka o jej nowych planach zawodowych.

"Jaki jest mój kolejny cel? Oprócz tego, że mam własny biznes, ale bardzo nie lubię słowa 'businesswoman', to pewnie będzie to kolejny biznes, a raczej miejsce, w którym zakochałam się po obejrzeniu filmu "To skomplikowane". Cukiernia- moje miejsce na świecie z tartą jabłkową z Saint Tropez i kruszonką z sosem waniliowym, którą zajadałam się w Val Thorens. Będzie pachniało kawą, croissantami, kakao i przeróżnymi kanapkami z masłem własnego wyrobu, od których wszystkim będą rosły brzuszki. Będzie dużo kwiatów, uśmiechniętych ludzi i stylowych mebli. Tak kiedyś będzie. To będzie moje kolejne Sky. SKY And BAKE. Albo jakoś tak" - powiedziała tajemniczo Edyta Pazura.

Zobacz także:

podziel się:

Pozostałe wiadomości